Огромни кратери на пътя Е-79 между Ботевград и Мездра пращат

...
Огромни кратери на пътя Е-79 между Ботевград и Мездра пращат
Коментари Харесай

Кратери на пътя между Ботевград и Мездра пращат десетки коли в сервизите

Огромни кратери на пътя Е-79 сред Ботевград и Мездра пращат десетки коли в сервизите.

Водачите приканват за незабавни ограничения, с цел да се избегнат по-сериозни произшествия.

На връщане от работа Кирил Иванов не съумява да преодолее дупка на входа на Лютидол откъм Ботевград.

„ При разминаване с тир, който избегна неговата дупка и навлезе в моето платно, аз влязох в дупката. Знаех, че я има там, понижих доколкото можах, само че все пак отново спуках двете гуми “, споделя той.

Мъжът звъни на тел. 112. На място идва полиция и чиновници на Пътното, които обаче споделят, че не могат да създадат нищо. Обясняват още, че на входа на Лютидол има два пътни знака, които предизвестяват, че пътят е в ремонт и има неравности по пътното платно.
свързани новини11711на 15.02.2017
Отсечката се ремонтира към този момент 2 години, само че точно в региона на този сектор не се работи, а дупките стават все по-опасни.

Малко след случая Кирил Иванов разгласява пост в обществената мрежа. Десетки са подготвени да му оказват помощ, само че споделят и възмущението си, че повече от 4 месеца дупката не се запълва.

„ Цялото трасе от Мездра до Ботевград е смут, тук-там даже новият асфалт, който е изработен, е поддал. Плащаме си цивилен, винетки и мисля, че тия пари би трябвало да отидат по направление и да се оправят най-малко тия дупки “, счита Кирил.

От Пътното ръководство разясниха, че са с „ вързани ръце “ и отговорността е на компаниите, които правят модернизацията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР