Огромни имения, скъпи коли, частен самолет, луксозни почивки... Всичко това

...
Огромни имения, скъпи коли, частен самолет, луксозни почивки... Всичко това
Коментари Харесай

Бащинският урок на Кристиано Роналдо

Огромни имения, скъпи коли, частен аероплан, първокласни почивки... Всичко това е част от живота на Кристиано Роналдо. Невинаги обаче е било по този начин.

Португалецът твърди, че едно от посланията, които желае да съобщи на децата си, е, че е належащо човек да вложи доста труд и старания, с цел да реализира нещата, към които се стреми.

В изявление за португалската TVI Роналдо сподели, че преди време завел огромния си наследник Кристианиньо на мястото, където е бил след преместването си от Мадейра. " Тате, ти си живял тук ", попитал синът му.

Португалецът е имал мъчно детство, като на 12 години напуснал Мадейра и се преместил в Лисабон. Там заживял с Мигел Пайшао, който е най-хубавият му другар сега.

" Имах предпочитание (синът ми) да види къде съм израснал. Отидохме дружно с Пайшао и Кристианиньо, влязохме в стаята, където живеех. Синът ми се обърна и ме попита: " Тате, ти си живял тук ". Не можеше да повярва ", описа Роналдо.

" Мислиш, че всичко е елементарно в живота. Качеството на живота, къщите, колите, облеклата... мислят, че всичко това пада от небето. Това пробвам да предам на сина ми. Включително, когато вземам участие в събития в учебните заведения. Опитам да му предам, че единствено геният не е задоволителен. С работа и отдаденост считам, че може да се реализира всичко това, което искаш ", добави футболистът на " Ювентус ".

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР