Огромната грешка на ГЕРБ е, че тръгнаха да свалят правителството

...
Огромната грешка на ГЕРБ е, че тръгнаха да свалят правителството
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Партиите се правят, че създават правителство, а ще оставят трудната зима на Радев

" Огромната неточност на ГЕРБ е, че потеглиха да смъкват държавното управление на Кирил Петков. Ако не го бяха свалили, ерозията щеше да понижи по натурален път техния рейтинг до много по-ниски равнища. ГЕРБ потеглиха да ги смъкват, с което върнаха поляризацията на тематика ГЕРБ - анти-ГЕРБ, позната от 2020 година. " Продължаваме промяната " сносно сърфират на тази вълна, много ловко. Ако и да се очакваше те да са политически наивници, се оказват много положителни политически играчи, най-малко към този момент.... Политическа партия достоверно зае един публичен сегмент на тези избори, в случай че добре играят картите си, това ще бъда новата лява партия на България ", разяснява пред БНР Първан Симеонов, изпълнителен шеф на " Галъп интернешънъл ".

Според него с митингите през 2020 година, наред с многото хубави неща, страната си е предизвикала така наречен непреодолими червени линии, които пречат през днешния ден да има дейно ръководство.

 

 

Симеонов уточни, че от лятото на 2021 година живеем в акция кой да излезе минимум отговорен за очертаващите се нови избори:

" Партиите се вършат, че вършат държавно управление. А другояче на драго сърце ще оставят сложната работа през сложната зима на президента Румен Радев. Даже ще го сочат с пръст и ще му споделят, че прекалява с властта.... Това е крачка към обезсилване на демократичните инстинкти в България, а те и без друго не са доста мощни ".

По думите му на нови избори хората може би ще санкционират този, който е пречил да се сформира държавно управление.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР