Огромната диамантена империя, която трябва да наследи Наталия Гуркова след

...
Огромната диамантена империя, която трябва да наследи Наталия Гуркова след
Коментари Харесай

Наталия Гуркова остана без пари

Огромната диамантена империя, която би трябвало да наследи Наталия Гуркова след гибелта на брачна половинка си Джордже Михалевич, към този момент остава мираж. Вдовицата на убития предприемач не разполага с огромна част от финансите му. Причината е, че в ЮАР тече следствие. По информация на "България през днешния ден " се търси каква е връзката сред бизнеса на Михалевич и убийството му.



Затова се ревизира и всяка опция дали добити по незаконен метод пари са в основата на покушението. Не е ясно и какво се случва сега с диамантените бутици на Михалевич. Самата Гуркова категорично акцентира, че тя не се занимава с оставения след гибелта бизнес на брачна половинка. Не се знае кой тъкмо е поел делата. Факт е обаче, че Наталия не разполага с достъп до банковите сметки на убития си брачен партньор.

Гуркова и двете й деца са в България, наследниците на Михалевич учат в българско учебно заведение, а миската е поверила битката за наследството на мъжа й на своята свекърва. Преди няколко месеца "България Днес " разкри, че по всяка възможност Джордже Михалевич е премахнат поради бизнеса си с диаманти. Това разгласи тогава Чад Томас, следовател от Дирекцията за стопански закононарушения Йоханесбург. Високопоставеният чиновник в полицията бе безапелационен, че точно бизнес делата на Михалевич са коствали живота му.

Съпругът на Наталия Гуркова е притежател на две огромни компании, занимаващи се с търговия на диаманти в Йоханесбург. Именно съперници в добива и търговията със скъпоценните украшения са главните обвинени за покушението. Самият бизнес на Джордже е законен по документи, само че проверяващите ревизират всички, с които е имал общи инициативи. Чад споделя, че главната версия, по която работят проверяващите, е, че мъжът на Гуркова е поръчан от чужбина. Докато чака вести за следствието, Наталия се пробва да продължи живота си без Джордже
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР