Огромната аркада, с която Кубрат Пулев успя да постигне една

...
Огромната аркада, с която Кубрат Пулев успя да постигне една
Коментари Харесай

12 шева върху лицето на Кобрата

Огромната аркада, с която Кубрат Пулев съумя да реализира една от най-зрелищните победи в 11-годишната си кариера в професионалния бокс - тази против Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния, към този момент е изцяло овладяна.
Кървав трилър и победа с нокаут за Кубрат Пулев (ВИДЕО) Въпреки тежката аркада, Кобрата смъкна Богдан Дину в 7-ия рунд
Раната над лявата вежда на българина, който записа своя 27-ми триумф в 28-мия си мач при експертите обаче се е наложило да бъде зашита с 12 шева. Това се е случило незабавно след слизането му от кръга в фамозния комплекс " Хангара ".

Кубрат се усеща добре, благополучен е и към този момент е припрян да се завърне вкъщи, въпреки че към момента няма изясненост по кое време може да чакаме него и брат му Тервел в София.
Кобрата: Такова нещо не ми се е случвало през целия ми живот Благодаря на тези, които не желаеха да победя, загадъчно сподели Пулев след триумфа
Богдан Дину отвори аркадата на Пулев при започване на четвъртия рунд, а в седмия рунд борбата завърши с нокаут, след три поредни нокдауна, в които Кубрат изпрати румънеца на пода. В сериозните рундове 4, 5, 6 и 7 съвършена работа свърши един от най-хубавите кътмени в профибокса - Руди Ернандес, който успяваше стремително да затваря аркадата в късото време за отмора след всяка част.

За по-големия наследник на многократния първенец на България в тежка категория Венко Пулев, този нокаут е негов 14-ти при експертите и сигурно - най-зрелищният от оня, с който Кобрата се разправи с съветското чудовище Александър Устинов при отбраната на купата си на IBF и на европейската си купа през 2012 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР