Огромна трагедия! Само на 21-годишна възраст от този свят си

...
Огромна трагедия! Само на 21-годишна възраст от този свят си
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ РАЗТЪРСИ ПОП ФОЛКА: Почина 21-годишният тийнидол на Пайнер Денис Теофиков

Огромна покруса! Само на 21-годишна възраст от този свят си отиде един от обещаващите гения на родната поп фолк сцена - Денис Теофиков, заяви ПИК.

Тъжната новина заяви колежката му Лорена. "Тръгвай си, тръгвай си.. ", по този начин пееше ти какме. И си потегля... и за къде се разбърза. Имаше толкоз да дадеш на тая земя, а отиде да светиш горе. Високо горе! ", написа опечалената колежка на надарения реализатор.

Емрах Стораро, с който са връстници, удостовери за нещастието. "Мойто братче!!! Обичам те! ", написа дребният наследник на Тони Стораро преди минути в обществените мрежи.

"На 21 години ни напусна един от най-хубавите млади реализатори Денис Теофиков. Певецът вечно ще остане в сърцата ни като едно младо и безпределно надарено момче, което за малко се трансформира в кумир за публиката и съумя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални шлагери, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената безусловно заблестяваше, който той се качи на нея.

Винаги ще помним силата, която той влагаше във всичко, което прави и най-много в музиката, силата, която раздаваше за всички нас. С доста тъга и горест се разделяме с теб, Денис Теофиков, само че ти оставаш вечно в сърцата ни! Поклон пред паметта ти! ", сбогуваха се със своя сътрудник от музикална компания "Пайнер ".

Точно преди година Денис оцеля в жестока злополука. Тийнидолът се избави като по чуди при ПТП в най-смъртоносната права у нас - пътя сред Бяла и Русе. Катастрофата стана на 3 октомври.

Кариерата на Денис Теофиков се разви стремително и за негативно време той се потвърди на поп фолк сцената с тотални шлагери като "Мило мое " и "Катастрофа ", дуетите му с Емилия "Акула ", с Цвети Янева "Грешка беше ", с Анелия - "Милион ".

Все още не са известни обостоятелствата, при които Теофиков е умрял. Младият реализатор е наследник на един от най-известните балкански джазмени - виртуозния китарист Атешкан Теофиков, прочут в Европа и света с името Атешхан Юсеинов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР