Огромна трагедия с българки в Испания.Българка и сестра ѝ са

...
Огромна трагедия с българки в Испания.Българка и сестра ѝ са
Коментари Харесай

Две българки загинаха в катастрофа край Мадрид

Огромна покруса с българки в Испания.

Българка и сестра ѝ са измежду починалите четири жертви, три от които малолетни, в злополука в самостоятелната област Мадрид в Испания, пише Telecinco, откакто за случая съобщиха и спешните служби в района. Градчето ѝ е в потрес, продължава телевизията.

Загиналите са на възраст 26, 16, 15 и 13 години. Единствената пълнолетна, споделя Telecinco, е Полина, която ръководи дискотека в градчето Моралсарсал в област Мадрид.

При това е " доста известна " в градчето. Нейна другарка споделя, че Полина излязла от дискотеката, с цел да прибере 15-годишната си сестра и още две нейни приятелки, отишли на тържество в намиращата се на 6 км община Кояда Виялба.

Първите свидетелства сочат, че Полина изгубила надзор, направила две или три внезапни маневри и влезнала в платното за насрещно придвижване, при което се сблъскала с друго транспортно средство, в което пътувала жена на 30 години, която таман отивала на работа.

Жената е приета в болница с голям брой счупвания, написа

Предстои полицията да посочи за какво автомобилът е излязъл от пътя. Възможно съгласно проверяващите е Полина да се е разсеяла, само че към този момент изключват превишена скорост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР