Огромна трагедия е станала в навечерието на новата 2022 година

...
Огромна трагедия е станала в навечерието на новата 2022 година
Коментари Харесай

20-годишният Николай загина при трагичен инцидент на Нова година

Огромна покруса е станала в навечерието на новата 2022 година във Враца

Вчера по безразсъден метод е загинал 20-годишният Николай Н., заяви агенция BulNews.

За неприятния инцидент няма нито дума в днешния бюлетин на полицията, само че близки на загиналото момче алармираха в редакцията на медията за станалото на 31 декември.

По тяхна информация в петък момчето отишло да помогне на собствен другар, който работел в частна компания във врачанското село Чирен. По неразбираеми на този стадий аргументи върху двамата тръгнала да пада тежка машина. Младежът, който работел там, съумял да скочи и да се защищити, само че Николай нямал този шанс и бил затиснат от нея.

Собственикът на компанията незабавно натоварил в джипа си раненото момче и го докарал в Спешния център на врачанската болница. Там бързо било открито, че Николай е с голям брой тежки контузии и неотложно бил вдигнат с кола за спешна помощ за Плевен. За страдание положението му било толкоз тежко, че той умрял в Спешното поделение на тамошната болница.

Още през вчерашния ден новината за кончината на младия врачанин почерни фейсбук. Негови другари означават, че той е бил един от най-запалените фенове на ЦСКА и постоянно подкрепял обичания си тим. Бил е почтено и работливо дете и тъкмо поради това отишъл в празничния ден да помогне на своя другар. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР