Огромна трагедия е станала в началото на месеца във Враца,

...
Огромна трагедия е станала в началото на месеца във Враца,
Коментари Харесай

Мъж почина по време на секс с известна чужда булка

 Огромна покруса е станала при започване на месеца във Враца, като повода за нея са изпити едновременно 2 хапчета " Виагра “. Случаят е извънредно внимателен и затова е защитаван в загадка от обществото. Затова и " Булнюз " не показва даже буквите на забърканите в любовната история, приключила със гибелта на единия от участниците в нея.

В спокойния следобяд на първия петък от месеца в апартамент на бул. " Никола Войводов “, известен като " Дунав “, се срещнали за следващото свиждане извънредно известна в обществото дама и някогашен основен секретар на регионална администрация във Враца. Любовното гнездо е наето отдавна от палавницата, която поставя съществени старания срещите й там да останат в загадка за градските клюкарки.

Игривите гълъбчета имат връзка от към 10 години, за която обаче най-близките им хора и сътрудници знаят през цялото време, защото не е имало по какъв начин да я скрият. И двамата са фамилни и до момента успявали да държат в загадка пред своите половинки секс приключенията си.

В оня злополучен петък те още веднъж се срещнали и с цел да отговори на любовния вкус на дамата, към 60-годишният мъж изпил две хапчета " Виагра “ по едно и също време. Малко, откакто почнали сериозните полови занимания, мъжът изохкал и паднал безжизнен върху своята партньорка. Изплашена, тя незабавно извикала Бърза помощ, само че пристигналите незабавни медици единствено установили гибелта на застаряващия мераклия.

По протокол при сходен драматичен случай били известени и в районното ръководство на полицията. Пристигнали и чиновници на реда, като огледът в квартирата траял близо 2 часа.

През това време дамата, която допреди малко правила секс като за последно, била помолена да бъде разполагаем и да не си потегля. Разстроена, тя се обадила на сина си, който незабавно изоставил работата си в интерес на обществото и дошъл да я успокои, както и да й даде кураж.

По същото време брачният партньор на палавницата е в чужбина, където натрупа запас за фамилния бюджет. Направената аутопсия по безапелационен метод открила, че повода за неочакваната гибел е предозирането със сините хапчета, поради което болното сърце на мъжа не издържало.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР