Огромна руска военна колона е формирана в близост да обсадената

...
Огромна руска военна колона е формирана в близост да обсадената
Коментари Харесай

Maxar Technologies: Огромен 65 км конвой с руска военна техника напредва към Киев

Огромна съветска военна колона е образувана наоколо да обсадената украинска столица, демонстрират сателитни фотоси от Maxar Technologies

Първоначалните оценки на дължината на конвоя, в който има стотици танкове, още повече бойни машини и голям брой бойци, бяха към 27 километра, само че съгласно последните изображения от акцията Maxar тя е дълга близо 65 км.

Големият боен ескорт се състои от бронирани машини, танкове, артилерия на буксир и други транспортни средства. Конвоят от техника преди Киев " се простира от региона към летище Антонов (на към 25 км от центъра на Киев) на юг до към Прибирск " на север, споделят от компанията.

Maxar изяснява обновената дължина на конвоя с спомагателни сателитни фотоси, които са събрали и анализирали.

На фотосите, направени късно в понеделник вечер, се вижда по какъв начин конвоят се простира от военновъздушната база " Антонов ",на към 17 благи от центъра на Киев, към север от Приборск.

Концентрацията на сили наподобява оправдава опасенията на някои анализатори, че най-тежките моменти в героичната защита на Киев занапред предстоят, макар че Русия и Украйна в понеделник влязоха в договаряния за допустимо прекъсване на огъня.

Летище Антонов от началото на нашествието на Русия в Украйна е сцена на насилствени конфликти. Войските на Путин се пробват да завладяват тази стратегическа инфраструктура, която би спомогнала за боевете в Киев.

Генералният щаб на украинската войска съобщи, че съветските сили са се прегрупирали през последните 24 часа, събирайки бронирана техника и артилерийски оръжия, „ най-вече с цел да обкръжат и поемат контрола над Киев и други огромни градове на Украйна “.

Москва се готви да стартира нова масирана военна офанзива над Киев. Това сочат данните на Агенция Франс Прес, получени от два източника - дипломатически и обвързван със сигурността.

Руската колона е напреднала с към 5 километра към Киев, заяви почитан чиновник на защитата на Съединени американски щати.

Защитниците на столицата, които бяха под полицейски час целия уикенд, са издигнали спонтанни барикади и са препрограмирали публични електронни табели, с цел да предупредят руснаците, че ще бъдат посрещнати " с патрони ".

Изправен пред заплахата от огромни борби за надзор над Киев, президентът Владимир Зеленски прикани интернационалната общественост да „ обмисли цялостно затваряне на небето за съветски ракети, самолети и хеликоптери “.

Друг обезпокоителен знак за ескалация на нашествието са новите изображения от компанията, на които се вижда централизация на наземни войски и нападателни хеликоптери на Беларус на 32 км от украинската граница.

Съединени американски щати деликатно наблюдават придвижването на съветския ескорт, който напредва към Киев.

Служители на администрацията са декларирали пред CNN, че са обезпокоени освен от мащаба му, само че и от повишените известия за принуждение над цивилните, за жертви и убийства без асортимент през последните дни.

Американската администрация е била сюрпризирана от гневната опозиция на украинците, само че към този момент има опасения, че в този момент те са изправени пред доста по-голямо предизвикателство.

На засекретен брифинг в понеделник на имащите отношение чиновници на администрацията е било казано, че Русия е пратила втора, “съкрушителна” вълна войски, която да консолидира позициите на първата и да й помогне да пречупи съпротивата на украинците.

Въпреки че бойците на Украйна оказват доста над предстоящата опозиция на нашественика, предстоящият график за рухването на значимите украински градове е бил охарактеризиран като “тревожен”.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР