Огромна пясъчна рисунка на гълъб се появи на плажа на

...
Огромна пясъчна рисунка на гълъб се появи на плажа на
Коментари Харесай

Огромна пясъчна рисунка на гълъб се появи на плажната ивица на Камчия

Огромна пясъчна рисунка на гълъб се появи на плажа на българското Черноморие. Автор е българката Вивия Ники, чието произведение разрушава миналогодишния връх на Гинес на Натанаил Алпид.

Пясъчната рисунка е с повърхност от 25 000 квадратни метра. Към момента това е най-голямата пясъчна рисунка в света, въпреки авторката ѝ да не е кандидатствала за върховете на Гинес.

Темата тази година е комиксови и кино герои

Тази рисунка има специфична цел и значима идея, т.е. тя не е основана с цел да се сложи нов връх. Картината е с наименование „ Гълъб на мира ”.

Изображението е вписано в плажната линия на Камчия, която е най-дългата в България. Там теренът е задоволително огромен, с цел да бъде изрисувана картина с тези колосални размери.

Автори на скулптурата са холандците Пол и Реми Хогард

Гълъбът е изрисуван напълно с естествени материали от околната среда, в три цвята. Авторката е работила по творбата два дни и не е употребила непозната помощ.

„ Септември е знаковото време за тази рисунка, тъй като този месец носи и международният празник на мира - 21 септември. Това е един от най-ценните празници и е хубаво от ден на ден хора да го почитаме и да намираме най-хуманния път с цел да живеем дружно в мир “, споделя авторката.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР