Огромна луна изгря тази нощ над Пловдив и продължи да

...
Огромна луна изгря тази нощ над Пловдив и продължи да
Коментари Харесай

Огромна луна над Пловдив тази сутрин. Вижте какво вещае...

Огромна луна изгря тази нощ над Пловдив и продължи да хвърля магична светлина до късно сутринта в третия ден от новата година. Пловдивчани, излезли рано за утринния си крос, не пропуснаха да виждат призрачните отражения на небесното величие и се запитаха какво ли вещае то.

„ На пари ще да е”, допуснаха оптимистистите. И може бяха са прави, защото съгласно националните вярвания, в случай че при пълнолуние на перваза на прозореца оставим портмоне с пари, ще притеглим финансов триумф.

В предходни времена се е считало, че в нощ с цялостна луна девойката би трябвало да създаде венец от цветя и треви и да го постави на прозореца или на входната си врата. Ако на идващия ден венецът е паднал, това значи, че в скоро време тя ще срещне своята обич.

За да употребявате магията на Луната, да избягвате неприятности и да привлечете триумфа, се снабдете с лунен календар, поучават астролозите.
тагове луна вярване пари обич  Огромна луна над Пловдив тази заран. Вижте какво вещае СНИМКИ  Огромна луна над Пловдив тази заран. Вижте какво вещае СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР