Огромна изненада очаква феновете на успешния риалити формат Игри на

...
Огромна изненада очаква феновете на успешния риалити формат Игри на
Коментари Харесай

Огромна изненада очаква феновете на успешния риалити формат Игри на волята

Огромна изненада чака почитателите на сполучливия риалити формат " Игри на волята ". Тази вечер е огромният край, а спечелилият в играта в действителност е непредвиден.

Въпреки появилата се по-рано информация, че първото място ще грабне казахстанеца Андрей Гридин, спечелилият в действителност е... жена. Т.е. единствената, която се класира за финалните борби, а точно Паулина Горанов. Снимките на шоуто " Игри на волята " от дълго време са завършили, като спечелилият се пази в цялостна секретност.

Симеон не е победител в надпреварата, макар че към този момент изглеждаше, че той е очевидният водач измежду двете останали племена, тези на Приключеците и Бойците. Все отново напористия герой ще успее да се добере до финала, само че ще се класира втори, настояват осведомени. В топ три ще остане и Андрей, като победител за първи път в историята на продукцията у нас е жена - хитрата полска кума-лиса, третата от козите в стопанството Паулина, написа Hotnews.bg.

Припомняме ви, че огромния край е довечера и на него ще забележим борбите на Паулина, Андрей, Неделчо, Симеон и Стратимир.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР