Огромна измамна схема, събрала на 4 млрд. евро, супер луксозен

...
Огромна измамна схема, събрала на 4 млрд. евро, супер луксозен
Коментари Харесай

Къде се крие и от кого се страхува Ружа Игнатова?

Огромна лъжлива скица, събрала на 4 милиарда евро, супер първокласен живот и връзки с могъщи настойници, мистериозно изгубване и евентуално пластична интервенция за промяна на самоличността. Не, това не е холивудски филм, а действителната орис на доктор Ружа Игнатова, станала известна с пирамидата OneCoin.
Криптокралицата е основната героиня в следствие на BBC, което се пробва да разкрие какво се е случило след безследното ѝ изгубване и къде би могла да се намира тя сега.
По петите ѝ са ФБР, частни детективи и управляващите в няколко страни. Но никой действително не знае къде е, даже личният ѝ брат Константин, който поема бизнеса след изгубването ѝ, а към този момент е в ръцете на американското правораздаване.
В следствието против скандалната доктор Ружа и брат ѝ изплуват великодушни подкупи на държавни чиновници от целия свят, връзки с интернационален наркобос, чието име никой не смее да спомене, и измами за суми, колкото бюджета на някоя бедна страна.

Разкритията на проверяващия публицист на BBC Джейми Бартлет и документите по делото против Константин Игнатов хвърлят светлина върху комплицирания пъзел от събития и схеми, в които е оплетена криптокралицата.
В края на октомври 2017 година Игнатова лети за Атина, след което просто се изпарява и от над 2 години е в неопределеност. Смята се, че нейни високопоставени другари (вероятно политици) са я предизвестили, че е търсена и тя взема решение да изчезне. Страхувала се, че някой от околните ѝ ще я съобщи на ФБР.
Многобройните ѝ парцели стартират да се трансферират и продават сред разнообразни компании и мними притежатели, тъй че на нейно име не остава съвсем нищо. Опитни измамници като нея умеят да работят по метод, по който парите и имуществото им просто да изчезнат, а това ги прави още по-трудно откриваеми, изясняват специалисти.
Къде може да се укрива криптокралицата и от кого се опасява, прочетете в Expert.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР