Огромна изгнила дъска се строполи над главите на две млади

Огромна изгнила дъска се строполи над главите на две млади ...

Дъска от покрив разцепи главата на бургазлийка.


Огромна изгнила дъска се строполи над главите на две млади жени в центъра на града. Дървената плоскост – убиец е паднала от покрива на 4-етажна стара тухлена кооперация на ул. „Сливница” №5, вход В.

Инцидентът е станал в пиков час, на един от най-оживените пешеходни светофари на ъгъла на ул. "Сливница" и бул. "Христо Ботев".

„Беше ужасно. Дъската буквално се разцепи в главатами, отскочи и удари моята приятелка по крака. Усетих, че ми става топло, изпотих се, изведнъж всичко ми изтръпна, удари ме със страшна сила. Уплаших се, цялата ми глава беше кръв. Смятам да подам жалба в Община Бургас. Ще представя и доказателство от лекар. Надявам се покривът да бъде ремонтиран, за да няма по-голяма трагедия, аз се разминах на косъм”, каза пред "Флагман"  35-годишната Петя.

Секунди след инцидента на място пристигнал съпругът на пострадалата, който откарал двете жени към Спешното. Парамедиците са прегледали обстойно 35-годишната бургазлийка, направили са й рентгенова снимка и дезинфекцирали раната, която е дълбока 5 мм.

Източник: novini.bg