Огромна изгнила дъска се строполи над главите на две млади

...
Огромна изгнила дъска се строполи над главите на две млади
Коментари Харесай

Дъска от покрив разцепи главата на бургазлийка

Огромна изгнила дъска се строполи над главите на две млади дами в центъра на града. Дървената повърхност – палач е паднала от покрива на 4-етажна остаряла тухлена кооперация на ул. „ Сливница” №5, вход В.

Инцидентът е станал в пиков час, на един от най-оживените пешеходни светофари на ъгъла на ул. "Сливница " и бул. "Христо Ботев ".

„ Беше извънредно. Дъската безусловно се разцепи в главатами, отскочи и удари моята другарка по крайници. Усетих, че ми става топло, изпотих се, внезапно всичко ми изтръпна, удари ме със страшна мощ. Уплаших се, цялата ми глава беше кръв. Смятам да подам тъжба в Община Бургас. Ще показва и доказателство от доктор. Надявам се покривът да бъде ремонтиран, с цел да няма по-голяма покруса, аз се разминах на косъм”, сподели пред "Флагман " 35-годишната Петя.

Секунди след случая на място дошъл брачният партньор на потърпевшата, който откарал двете дами към Спешното. Парамедиците са прегледали обширно 35-годишната бургазлийка, създали са й рентгенова фотография и дезинфекцирали раната, която е дълбока 5 мм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР