Огромна холивудска филмова звезда от осемдесетте години, която участва в

...
Огромна холивудска филмова звезда от осемдесетте години, която участва в
Коментари Харесай

Огромна холивудска филмова звезда неузнаваема, тъй като внезапно се завръща в светлината на прожекторите

Огромна холивудска кино звезда от осемдесетте години, която взе участие в някои от най-големите филми на десетилетието, изглеждаше неузнаваема, когато се завърна в светлината на прожекторите тази седмица 44 години по-късно.

Дебра Уингър, която в този момент е на 68, закупи популярност с функциите си в An Officer and a Gentleman, Terms of Endearment и Shadowlands и получи доста номинации за премиите на Академията за най-хубава актриса, преди да завоюва Националното сдружение на филмовите критици получи премия за най-хубава актриса за осъществяването й в Terms of Endearment.

Тя получи самопризнание от BAFTA и Златен глобус за ролята си на Сиси в шлагера от 80-те Urban Cowboy, като Дебра избра брюнетка който висеше на свободни талази и беше стилизиран с ресни. Тя беше неузнаваема за това, когато се появи на премиерата на Drive Away Dolls в Ню Йорк през февруари.

Докато към момента имаше къдриците си, Дебра изглеждаше блестяща със сребристо сива коса и носеше солидни очила, защото тя излъчва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР