Огромна хлебарка се скри в ухото на жител на град

...
Огромна хлебарка се скри в ухото на жител на град
Коментари Харесай

Огромна хлебарка намерила убежище в ухо на човек

Огромна хлебарка се скри в ухото на гражданин на град Окланд в Нова Зеландия. Според Daily Star мъжът нямал визия, че в ушния му канал се настанило насекомо.

Зейн Уодинг се разсъни със запушено ухо ден след плуване. На новозеландеца му се стори, че нещо се движи в ухото му и си помислил, че там е попаднала вода. Лекарите му предписали антибиотици и му предложили да употребява сешоар, с цел да се изсуши ушния канал.
Елементарно средство, с което ще се избавите от хлебарките вечно
Но са тази лесна домашна примес, към този момент можем да сме сигурни, че те повече няма да припарят в дома ни. Нейната най-важна съставна част е борната...
Прочети повече
Но в продължение на два дни нищо не се е трансформирало. Мъжът не можел да спи обикновено, страдал от болки и решил да отиде в профилирана клиника. След като изслушала признаците, лекарката допусна, че пациентът има израстък, само че по време на прегледа тя изкрещяла: „ О, Боже! “, което още повече уплашило новозеландеца. Оказа се, че в ухото на Уодинг се е скрила голяма хлебарка. Лекарката се пробвала сама да извади насекомото, само че в последна сметка съумяла да измъкне единствено половината от хлебарката. За да бъде махната и втората половина, трябвало да се употребява медицински аспиратор.

Уодинг сподели, че страдал физически, когато е схванал повода за казуса с ушите си. " Имах чувството, че тъпанчето ми щракна, когато я извадиха. Лекарката сподели, че е чела за такива случаи, само че в никакъв случай не е виждала сходно нещо в практиката си ", показа пациентът. Той акцентира, че в случай че се бе обърнал към различен доктор, отново щял да върви с хлебарка в ухото. Мъжът също се пошегува, че в случай че се бе вслушал в съвета на първия доктор да употребява сешоар, в този момент щял да има сварена хлебарка в ухото.

По-рано беше обявено, че във виетнамския град Дананг в ухото на човек бе свил гнездо червей. Лекарят облял насекомото със солена вода, с цел да провокира вцепеняването му, а след това го извадил.

Още от ИНТЕРЕСНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР