Огромна е заплахата от нова мигрантска вълна заради случващото се

...
Огромна е заплахата от нова мигрантска вълна заради случващото се
Коментари Харесай

Румен Петков: Заплахата от нова мигрантска вълна е огромна

Огромна е опасността от нова мигрантска вълна поради протичащото се в Афганистан. Това съобщи ръководителят на АБВ Румен Петков в утринния блок на Българска национална телевизия. По думите му тази опасност се подценява от Европа и от институциите у нас.

Според Петков страната ни би трябвало да изиска неотложно съвещание на Съвета по правораздаване и вътрешни работи, привикване на Европейската разследваща общественост. Той прикани за актуализация на Бюджет 2021 и възобновяване на оградата по южната ни граница.

" Нашите сътрудници ни бият плесници, които са мъчно търпими. Ако Европа не предприеме общи дейности, първо ще платим ние, българите. Виждаме, че обществените системи на Турция не устоят. И няма по какъв начин да не си дадем сметка, че Турция ще насочи бежанската вълна, ще бъдем изправени пред доста тежка обстановка ", съобщи Петков.

Допълни, че има късмет за работещо държавно управление, в случай че " Българска социалистическа партия за България " получи третия мандат от президента Радев, защото вътрешните и външни закани пред страната са прекомерно огромни, с цел да се прави някой на забавен.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР