Огромна е трагедията с починалата 43-годишната Миглена и детето й,

...
Огромна е трагедията с починалата 43-годишната Миглена и детето й,
Коментари Харесай

Неописуема трагедия! Рак погубил бащата на момченцето на поч...

Огромна е нещастието с умрялата 43-годишната Миглена и детето й, останало сираче. Стана ясно, че момченцето към този момент получава наследствена пенсия за другия си умрял родител. Мъжът на умрялата Маги живее с нея на фамилни начала, само че детето е от предходен брак. Таткото е умрял от рак още преди синът им да навърши 2 година

Припомняме, че дамата издъхна, до момента в който чакаше помощ в Спешното поделение на врачанската болница, а детето й остава с баба си и вуйна си. Грижите за него ще поемат бабата и дядото по майчина линия благодарение на лелята, оповестиха от организацията за протекция на детето.

Сестрата на умрялата жена изясни, че момченцето към този момент знае, че мама няма да се върне, тъй като е ставала звездичка в небето, че то остава да живее в същия дом дружно с тях, ще го гледа със своите деца - неговите братовчеди, ще продължи да върви в същата детска градина. Увери и че ще се работи с психолог.

След съвещания с най-близките му родственици, отдел " Закрила на детето " - Враца, ще предприеме мярка на протекция на детето, а точно " настаняване в семейство на близки и родственици ". Така детето ще продължи да се отглежда на същия адрес, в обкръжението на най-близките си родственици.

Социалните към този момент подхванали и други дейности съгласно пълномощията си за оказване на психическа и материална поддръжка на детето, чиято майка умря на 30 януари. Семейството е съветвано за опцията да бъде подкрепено с помощи според закона, както и във връзка с реда за основаване на наставнически съвет, изясняват още обществените.
Свързани вести Шефът на здравната комисия с коментар за гибелта на 43-годишната жена от Враца Трагедията с умрялата жена във Враца: Лекар сигнализира за сериозен проблем с фрагментите Сестрата от Спешното във Враца, където умря жена, със скандално обяснение
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР