Огромна е опашката на единствения вход за Гърция – ГКПП

...
Огромна е опашката на единствения вход за Гърция – ГКПП
Коментари Харесай

Огромна опашка на ГКПП Кулата след затварянето на Маказа

Огромна е опашката на единствения вход за Гърция – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ” . Според разнообразни информации, тя е сред осем и 10 километра.
Сега оттова могат да минават единствено българи с трудови контракти в Гърция, а също и притежатели на парцели там, показва bTV.
През Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Илинден " и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Петко Войвода " се пропущат единствено сезонни служащи и товарни коли.
Туристите, които се връщат в България, могат да влязат през всички гранични пунктове.
От през днешния ден Гърция е затворена за сърби. Забраната за влизане ще важи до 15 юли и е наложена поради тревожната обстановка с ковид в Сърбия.
Засилено е наличието на полицията и жандармерията по трасето на Автомагистрала " Тракия ". Органите на реда провеждат подреждането на колите и поетапното им пропускане към пункта. Присъствие има и по обиколния маршрут през селата, където не се пропущат коли, пътуващи за Гърция.
От Гранична полиция оповестяват за натоварен трафик на вход за леки коли на границата със Сърбия при Калотина.
На граничния пункт Видин при българо-румънската граница и на границата с Турция при пункта Лесово трафикът на излаз за товарни коли е натоварен.
На границата със Северна Македония прекосяването на коли е обикновено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР