Огромна доза омраза излива екс водещата Албена Вулева, видя HotArena.Скандалната

...
Огромна доза омраза излива екс водещата Албена Вулева, видя HotArena.Скандалната
Коментари Харесай

Албена Вулева сипе злоба и омраза по Капките: Лигавата Хилда да се маха!

Огромна доза ненавист излива екс водещата Албена Вулева , видя HotArena.

Скандалната журналистка още веднъж сипер директни обиди, като този път на прицела й е " Като две капки вода ". Оказа се, че като някогашен водещ Албена има експертно мнение за всеки един аспект, обвързван с излъчването на " това жалко и оскъдно предаване " , както се показва тя. Най-остро Албена атакува Хилда Казасян.

" Лигавата Хилда би трябвало най-сетне да бъде свалена от ефир! Кава джаз певица е тя с този гласец!? ", са единствено дребна част от обидите на Вулева по адрес на надарената Хилда. Сигнално жълтата Вулева, която напоследък се подвизава като влогър, постоянно взе участие в чатове онлайн, в които дава отговор на въпросите на своите фенове. Един от тях я пита какво тъкмо мисли за Капките и Албена изля сериозна доза скандална ненавист. 

Оказа се, че родената в Русия Вулева не понася нито Маги Халваджиян, нито предаването му. Според нея продуцентът се мазни на всички известни персони в страната единствено и единствено да му вървят в шоуто. Тя не крие, че намира и самото студио за малко и грозно. 

" Много е жалко, бедна работа, сцената е грозна като читалище в Дупница ", продължава с нападките Албена. Хапливото заяждане мина от залата, през журито, с цел да се стигне до участниците. Вулева признава, че половината от тях даже не ги знае кои са. Въпреки това тя съумя да преглътне кофти настроението си и изръси няколко похвали по адрес на Маги Джанаварова, която, по думите й, не се оправя добре с имитациите, само че за сметка на това пее извънредно, написа България през днешния ден.

Галка от Каризма също получи няколко благи думи за превъплъщението си в Мадона. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР