Огромна чест и отговорност е за мен да застана за

...
Огромна чест и отговорност е за мен да застана за
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова: Коалицията ГЕРБ-СДС сме стъпили здраво на постигнатото и чертаем бъдещето с ясни цели

Огромна чест и отговорност е за мен да застана за следващ път пред този мощен екип и дружно с тях да желаяме вашето доверие. Отборът на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили сподели поредност, последователност и визия за бъдещето с младежките попълнения. Това съобщи лидерът в листата на ГЕРБ-СДС за Смолянска област доктор Даниела Дариткова на формалното показване на листата пред членове и симпатизанти на партията.
Събитието бе намерено от Николай Мелемов – регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян, който посочи, че ГЕРБ постоянно е била покрай хората по светоглед и по дух, и няма да промени своя жанр.

По думите на Дариткова във времето ГЕРБ поема единствено постижими задължения и постигнатото е реалност, само че посредством нечестна игра се подменя волята на хората.„ Демокрацията значи да се съобразиш с волята на гласоподавателите, а тяхната воля на 4 април беше доста ясна - ГЕРБ беше първа политическа мощ, с най-вече народни представители. Само ние предложихме цялостен състав на държавно управление и все пак 169 депутати от разнообразни политически сили, с сякаш радикално противоположни политически разбирания, се сплотиха против нас, с цел да подменят волята на българите. Единственото, което се случи в 45-ото Народно заседание, бе, да се създаде Изборен кодекс, който ограничи правата на българските жители, тъй като е реалност, че единствено гласоподаване на машина води до напрежение и отвод дори от гласоподаване на доста хора. Води до терзание за това дали няма да бъде сменен вотът на българите. На това ние можем да отговорим с ясна позиция и поддръжка още веднъж за политическа партия ГЕРБ “, уточни доктор Дариткова.

Тя акцентира, че българите не желаят да се разсънват всеки ден с вести за уволнения, изчегъртване, проверки.
„ Нека да си спомним, че единствено допреди два месеца ние градихме България. Всяка седмица чувахме за нови издигнати обекти и придобивки за хората, макар пандемията и здравната рецесия, която преодоляхме всички дружно. Въпреки всичко това, България има положителни резултати и ще може да се съвземе стопански. Нека да гледаме напред, тъй като няма по какъв начин да бъдат изчегъртани достиженията в Смолянска област, няма по какъв начин да бъдат изчегъртани 132 милиона вложения за 10-те години в 10-те общини на региона. Няма по какъв начин да бъдат изчегъртани 20 милиона повече в просветителна инфраструктура за последните 4 години. Това дава своите резултати, тъй като още веднъж сме на първите места при националното външно оценяване и това е мотив за горделивост. Няма по какъв начин да бъдат изчегъртани повече от 100 милиона вложения в пътна инфраструктура, която е извънредно значима за района. Няма по какъв начин да бъдат изчегъртани всички симпатизанти, всички хора, които имат вяра на ГЕРБ “, сподели още тя в прочувственото си слово.

Даниела Даритковаприпомни легендата за Орфей и Евридика, и мига, в който митичният воин губи обичаната си – когато поглежда обратно.

„ Ние в никакъв случай не сме гледали единствено обратно. Стъпили сме крепко на постигнатото, само че чертаем бъдещето с ясни цели и вероятности “, акцентира доктор Дариткова.Перифразирайки писателя Николай Хайтов с думите му: „ Едно е да можеш, друго е да знаеш, трето и четвърто е да го направиш ", тя означи: „ Ние, от ГЕРБ, знаем, можем и ще го създадем, тъй като сме мощни, единни и работим в полза на България. Номер 5 на 11-ти юли за нова победа! “
Колегата ѝ доктор Красимир Събев – втори в листата, изрази задоволство от обстоятелството, че на формалното събитие са пристигнали от всички краища на региона.

„ Мисля, че може да приведем в избирателен резултат този възторг. Вярвам, че Смолян има запас от поддръжници на ГЕРБ и няма да се оставим да ни изчегъртат, тъй като сме устойчиви.Това, което аз мога да обещая, е, че ще бъда заслужен представител на региона, ще си виждам работата съзнателно във всеки вероятен час. Надявам се на 11-ти юли да се поздравим с триумф и да създадем региона отличник! “, съобщи той.
Доскорошният регионален шеф Недялко Славов – трети в листата, благодари за позитивизма, усмивките и заряда освен на тази среща, само че и във всички предизборни събития.

„ В тази акция всички сме омерзени от проведената агитация против ГЕРБ и опитите да бъде омаловажено това, което постигнахме “, уточни Славов. По думите му алтернативата ев тези крещящи " умни и красиви " хора, способни само да основават интриги, да репресират и шантажират по метод, който съвсем бяхме не запомнили.

„ Считам, че против това би трябвало да се противопоставим с напъните на всеки от нас, с цел да може положително, уверено и безапелационно да посочим постигнатото и това, с което се ангажираме за в бъдеще. Под благовидните изречения " Рестарт на държавността " и " Ревизия " в действителност вървят доста неприятни процеси за България. Нас не ни тормози проверката, а това, че изпадаме в безвремие, от което България доста мъчно ще се възвърне. От нас зависи какъв брой време ще им дадем да ръководят! “, акцентира Славов.

Той предложи да се изясни на гласоподавателите, че " красивите " са мощни единствено в крясъците, само че не в съзиданието и същинската работа, че вложенията в Родопите и страната могат да продължат единствено в случай че ГЕРБ е в ръководството.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР