Огромна част от проектите, свързани със случая Джи-пи груп се

...
Огромна част от проектите, свързани със случая Джи-пи груп се
Коментари Харесай

Системата не предполага политически чадър по случая с Джи-пи груп, отсече Дончев

Огромна част от плановете, свързани със случая " Джи-пи груп " се ревизират за злоупотреби с еврофондове. Проверките идват поради медийни изявления. Прокуратурата и други институции към този момент са се задействали. Това съобщи пред bTV вицепремиерът Томислав Дончев.

По думите му в сходни случаи става въпрос за нагласени публични поръчки с неточни документи.

Вицепремиерът разяснява и случая с убийството на Виктория Маринова в Русе и зародилото през вчерашния ден напрежение в ромските квартали на регионалния град. Според него дейностите и на двете групи са нелепи, защото никой не може да си присвоява функционалностите на страната или на полицията и да раздава правораздаване.

Дончев се ядоса и на мненията за страната ни по отношение на убийството. Той беше безапелационен, че не за първи път вътрешен проблем се придвижва на интернационалната сцена.

" След като се вижда, че опитите за дестабилизация на страната от вътрешната страна не дават резултат, имаме всички белези на преместването им в интернационалната сфера ", разгневи се той.

" Ако ние бяхме поискали интернационална помощ, всички щяха да кажат, че не можем да се оправим със случая ", отсече Дончев и добави, че каквито и другари и сътрудници да имаме на открито, главният интерес България да наподобява добре е наш.

Относно назначението на Николай Нанков за зам.-министър на районното развиване, Дончев пояснява, че това е огромно намаляване в неговата отговорност и казусът не съставлява спор на ползи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР