Огромна бомба избухна преди минути, когато близки до актрисата Диана

...
Огромна бомба избухна преди минути, когато близки до актрисата Диана
Коментари Харесай

Ексклузивно: Актьорът Емил Марков от "Откраднат живот" е насилникът, пребил Диана Димитрова?!

Огромна бомба избухна преди минути, когато близки до актрисата Диана Димитрова разкриха името на насилника, който я е пребил преди 5 години. По думите им става въпрос за известния и обичан артист и режисьор Емил Марков, с който тя си партнира в сериала " Откраднат живот ". Там той е в ролята на доцент Захариев, а тя на лекар Зорница Огнянова.

Припомняме, че преди ден самата Диана Димитрова взриви България с признанието, че е била свиреп удряна и унизена от почитан наш театрал. Посегателството станало по време на снимачния развой и пред погледите на най-малко 30 души екип.

Диана не пожела да спомене името на мъжа, което накара мнозина да я обвинят, че работи половинчато - сякаш се бори за истина, а продължава да крие самоличността на причинителя.



След като лъсна името на Емил Марков, стана ясно и че двамата са имали любовна случка по времето на абсурда, когато артистът е бил разграничен с жена си Албена Павлова. Влюбена до уши в Марков, младата тогава Димитрова се пробвала да се сближи с щерка му и да я убеди, че тримата би трябвало да заживеят дружно.

Момиченцето почнало да доверява прекомерно персонални неща за фамилията си на актрисата, която, съгласно Емил, опитвала да манипулира дъщеря му. Именно това била и повода за физическата разпра като Марков заплашил Диана, че в случай че продължи да злоупотребява с щерка му, ще си изпати.

Колеги на екранната доктор Огнянова са безапелационни, че каквото и да е сторила, това не дава право на Марков и на който да да било различен мъж да й протяга ръка физически.

" В такива обстановки е доста комплицирано да определиш къде тъкмо е истината и чия е виновността да се стигне до такава степен ", разясняват източниците. Днес Димитрова е давала два часа показания в прокуратурата, която се самосезира след поста й в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР