Огромен спойлер изтече за финала на Ергенът“ от кухнята на

...
Огромен спойлер изтече за финала на Ергенът“ от кухнята на
Коментари Харесай

Прецедент в „Ергенът“: Алек бяга от финала с писмо до Наум, не иска никоя от момите!

Огромен спойлер изтече за финала на „ Ергенът “ от кухнята на предаването. Разкритието напълно прекатурва нещата и подсигурява, че ще станем очевидци на казус в шоуто досега. А точно – хубавичкият ерген бяга като подплашена кошута, ужасяващ от момите. И с право.

Снощи видяхме единствено половината овце (опа – участнички), които влязоха в имението в Гърция. Тази вечер обаче ще е ужасно и в случай че снощните са ви се сторили зле, изчакайте да видите новите попълнения и отново ще си говорим…

Зрителите са гневни и разясняват, че участничките в първите два сезона са на равнището на Кейт Мидълтън, в случай че би трябвало да ги съпоставим с новите. Пълна тъга – джуки като маймунски задници, силиконови вимета до пъпа и мозъци с размера на аспирин – общо взето това са множеството от кандидатките.

Алек Младенов няма да успее да открие сродната си душа или даже другар в шоуто и ще избяга на самия край с писмо, което ще остави на Наум Шопов. В него той ще се извини на финалистките, които ще са Йоана Младенова и Маги Томова, ще им каже какъв брой са прелестни, само че ще изясни, че има различен път в живота си и няма да продължи с нито една от тях.

Това е последното инфо за финала, като предпоследното бе, че Алек избира за своя избраница Надежда Вишева. Е, следва да видим…

Инфо: Crimsbg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР