Огромен скандал тресе Мизия. Кметът на града Виолин Крушовенски е

...
Огромен скандал тресе Мизия. Кметът на града Виолин Крушовенски е
Коментари Харесай

МЕГА СКАНДАЛ ТРЕСЕ БГ ОБЩИНА: Кмет заложи читалището, общинските апартаменти и чисто нов Клуб на пенсионира!

Огромен скандал тресе Мизия. Кметът на града Виолин Крушовенски е заложил постройките на кметството в Софрониево и тази на читалището в Крушовица, както и 10 общински жилището.

Национална агенция за приходите са поставили ръка на запорираната благосъстоятелност и откакто общинската администрация не е съумяла да покрие отговорностите си, тя е препоръчана на обществена обмен. На процедура съществува действителна опция Софрониево да остане без постройката на кметството си, а прилежащото село Крушовица да загуби постройката на читалището си и неотдавна ремонтирания Клуб на пенсионера.

Освен това се продават и 10 общински жилището в Мизия.
Скандалното е, че до този миг Виолин Крушовенски е крил информация за скандалния залог и едвам след оповестения търг за постройките обществеността, е научила за това. Не е знаел и общинския съвет. В момента се готви протест на хората от общината, които желаят да спасят скъпите парцели.

Хората от Крушовица се подвигнаха на протест против феодала, както назовават кмета. Те даже заплашиха с "въоръжено нахлуване ". Зрее заплашителен скандал, който може безусловно да взриви общината, сподели репортаж на Би Ти Ви от горещата точка в България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР