Огромен скандал се разиграва в Денсинг старс и честно казано,

...
Огромен скандал се разиграва в Денсинг старс и честно казано,
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! След бурните страсти в леглото: Иван зарязва Емануела по средата на "Денсинг старс"! (тя е в шок - СНИМКИ)

Огромен скандал се разиграва в " Денсинг старс " и почтено казано, за всички сезони на формата, това е казус. Още през цялото време стана ясно, че връзките сред чалга дивата Емануела и танцовият й сътрудник Иван Карастоянов бързо са минали сферата на професионалното и крепко са задълбали в персоналното.

Двамата не могат да скрият изгарящите ги пристрастености даже пред камерите, а клипчета от началните им подготовки потресоха всички - Емануела го изпиваше с взор като хищница...

Ясно е на какво е способна певицата, която е свободна жена и все още не е обвързана. Иван Карастоянов обаче освен е женен, само че има и малко момиченце. Със брачната половинка му Зорница са фамилни едвам от 2022-ра и тази вакханалия с Емануела вещае противен срив в фамилията му.

Първа това е забелязала Илиана Раева, която държи строго и на професионализма, и на фамилните полезности, по тази причина Иван към този момент е в предишното за Ема. Той ще се отдръпна и на негово място ще сложат различен танцьор, с който Емануела да се бори в шоуто.

Вече се появи и реклама, на която лицето на Иван е закрито с емотикон и това е в формалната страница на предаването. Самата певица е в потрес и е гневна, тъй като желае Иван, само че няма по какъв начин да стане на нейната.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР