Огромен скандал с победителя в Хелс Китчън от миналия сезон

...
Огромен скандал с победителя в Хелс Китчън от миналия сезон
Коментари Харесай

Скандал: Победителят от "Хелс Китчън" Реджеп хванат за нелегална търговия! (пълни подробности)

Огромен скандал с спечелилия в " Хелс Китчън " от предишния сезон раздруса всички. Става дума за Реджеп Бадев, който беше заловен за незаконна търговия и ще бъде разследван от управляващите и от регионалната дирекция по надзор и сигурност на храните.

Именно незаконна търговия с храни е правил " хитрият " Реджеп като е открито, че стоките са се съхранявали в някакъв подозрителен гараж в Пловдив. При всичките жеги, които изтърпяхме и още повече градусите, които сложиха върхове под тепетата, Реджито си съхранявал продуктите в гаражче.

Сигналът, който бил подаден против него, приказвал за доста подозрително и рисково предпазване, както и за годността за приложимост на въпросните артикули след това. Други пък настояват, че Реджеп не ги е съхранявал там, а е зареждал обектите си с тези храни.

И в двата случая на клиентите ще им е доста любопитно да научат истината, с цел да преценяват дали да се доверяват отсега нататък на менюто на спечелилия на началник Ангелов. А и едва ли самият Виктор Ангелов ще бъде горделив със своя любимец.

Между другото, пицарията на Реджи в Пловдив от дълго време затвори порти, защото първо - не беше нищо изключително като интериор и улеснение и второ - от всички типове пици, единствено една или две ставаха за ястие, съгласно болшинството клиенти. Всичко останало беше някаква импровизация, каквато и котките не желаеха да опитат.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР