Огромен скандал между депутатите в парламента се разиграва заради гласуването

...
Огромен скандал между депутатите в парламента се разиграва заради гласуването
Коментари Харесай

Скандал и обиди между депутати заради промените в Закона за НСО

Огромен скандал сред депутатите в Народното събрание се разиграва поради гласуването на измененията в Закона за НСО в пленарната зала. Представители на другите партии се обиждаха, спориха за кворума и се упрекваха в нарушение на процедурните правила.

Законопроектите на " ИТН " и " Изправи се бг. Ние идваме! " плануват държавните гардове да пазят и возят доста по-малко хора, в сравнение с в този момент.
 Мирчев: Шокиращи са данните за броя служебни коли и водачи в Народното събрание и НСО Мирчев: Шокиращи са данните за броя служебни коли и водачи в Народното събрание и НСО
" Шокиращи са данните за броя служебни коли и водачи в Народното събрание и НСО (автомобилите единствено в Народно събрание са над 100, при общо 240 национални...

" Не е ужасно да останеш без автомобил на НСО, в противен случай, потребно е ", съобщи Мая Манолова по време на разискването и напомни по какъв начин и тя като омбудсман е употребила кола на НСО, само че по-късно са я лишили.

" Отношението на хората към НСО е отрицателно поради дивашкото шофиране. Лица на страната би трябвало да се охраняват - министър председател, президент и ръководител на Народното събрание. Но лице на страната не е някогашния министър председател Бойко Борисов, нито прелестната кърджалийска представителка. Лица, които не заслужават, няма да имат защита от НСО ", съобщи Тошко Йорданов.

" Популизмът в тази зала стартира с НСО. Само за една брачна половинка, която се вози на НСО се сещам, ходеше да си купува рокли с защита. Това, че някой се държи със чиновниците на НСО като с подчинени не би трябвало да закрива НСО, това е институция ", отговори Мануил Манев от ГЕРБ.

" Абсолютно съм склонен, че съпруги не би трябвало да се охраняват, както и Бойко Борисов. Не ми говорете за популизъм, тъй като сте представител на най-отвратителната партия в историята на България ", сподели Тошко Йорданов след Манев.
 Димо Гяуров: Има потребност от дълбока смяна в Закона за НСО Димо Гяуров: Има потребност от дълбока смяна в Закона за НСО
„ Има потребност от по-дълбока смяна на Закона за НСО. Не съм сигурен, че измененията в Службата ще се случат. Има три плана на трит...

Десислава Атанасова се възмути за какво Ива Митева позволява обиди от парламентарната естрада за предшественичката й на поста и към някогашния министър председател.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР