Огромен скандал избухна в пловдивски магазин, а причината се оказа

...
Огромен скандал избухна в пловдивски магазин, а причината се оказа
Коментари Харесай

Скандал, бой и арест в Пловдив заради шише ракия

Огромен скандал избухна в пловдивски магазин, а повода се оказа шише ракия. Пиян клиент влезнал да си купи огнената течност. В това време на касата бил брачният партньор на собственичката, който я замествал за няколко минути.  Именно тогава се разиграли грозните подиуми. 

Любителят на ракията платил бутилката и незабавно почнал да я употребява.  Магазинерът му обяснил, че би трябвало да пие отвън обекта, само че тази забележка се оказала причина за скандал. Пияният се разлютил, спорът между двамата ескалирал и прераснал
във физическа разпра.

Магазинерът поискал съперника му да му върне ракия, след което му възстановил платента сума, с цел да приключи разправията. Това обаче не потушило напрежението, а в противен случай - спорът сред двамата се задълбочил. Пияният почнал да псува, да го приканва на пердах и да го заплашва. Мъжът на касата позвънил на полицията. Чак тогава солидно почерпеният излязъл на улицата, само че траял да ругае и да заплашва.

Силните крясъци провокирали внимение. Пловдивчани, който живеел наоколо, излязъл на улицата да види какво се случва и видял пияния да държи в ръката си предмет с дървена ръкохватка. При опит да му направи забележка да не се държи по сходен метод, фирканият му скръцнал със зъби да не го занимава. 

Униформени задържали пияният и го тикнали в ареста за 24 часа. Пред магистратите обяснил, че съжалява за случилото и помолил за минимална санкция, съобщи Марица. Така съдът определил глоба в размер на 100 лева по Указа за битка с дребното безчинство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР