Огромен скандал избухна в ефира на На кафе по Нова

...
Огромен скандал избухна в ефира на На кафе по Нова
Коментари Харесай

Гала попита журналист: "А моите цици какви са?", той дипломатично отговори...

Огромен скандал избухна в ефира на „ На кафе ” по Нова ТВ. Радиожурналистът Симеон Колев разясняваше втората си книга „ Наръчник за приложимост и употреба на мъжа ” с Гала, до момента в който в един миг двамата започнаха да разискват женските гърди.

„ Какви трява да бъдат циците на жената”, попита госта си Гала.
„ Големи”, отвърна Колев. „ А, моите цици какви са”, изиска да разбере Гала. „ Ти си добре”, отговори дипломатично журналистът.
Това пристигна вповече на русокоската, тя не скри разочарованието си, стана права и подавайки ръка на Симеон, разгласи, че закрива предаването, осведоми " Петел ".
Секунда по-късно Гала въпреки всичко пристигна на себе си, само че със свадлив звук продължи: „ Процентът на дамите с по-малки гърди е по-голям. И какво да вършат те тогава, като са се родили по този начин. С боза не става.”
„ Жената постоянно би трябвало да е женствена и като влезе в мола към нея да се обръщат със „ Здравейте, госпожо”, а не с „ Как си, брато”, продължи Симеон.
„ Значи аз съм брато, по този начин ли”, подскочи Гала.
„ Не, бъди спокойна, ти не си брато. Но като споделях женствена, същото се отнася и за мъжа. Ако съм безпаричен, противен и прогнил, ти ще ме погледнеш ли”, попита Колев.
„ Ще те погледна, в случай че си съществено талантлив, въпреки че това ще се разбере впоследствие”, показва духовитост Гала.

Пред Гала позабравената Галя от „ Сатен” разкри най-големия смут в живота си
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР