Огромен скандал и разследване срещу рапъра Шон Комбс (Пъф Деди).

...
Огромен скандал и разследване срещу рапъра Шон Комбс (Пъф Деди).
Коментари Харесай

Замесиха принц Хари в скандала с рапъра Пъф Деди

Огромен скандал и следствие против рапъра Шон Комбс (Пъф Деди). Федерални чиновници влязоха в първокласни парцели на хип-хоп звездата в Лос Анджелис и в региона на Маями.
Обиските идват на фона на заведените против изпълнителя правосъдни каузи за полово принуждение и присъединяване в трафик на хора за полова употреба. Според исковете той е провел партита с цел секс трафик, които били доста посещавани.
В абсурда беше забъркано и името на принц Хари. В документите, подадени в съда, се споделя, че „ на празненствата на рапъра са участвали известни хора и високопоставени лица като принц Хари ”.
През последните няколко години името на звездата бе обвързвано с голям брой кавги и полови обвинявания, които прерастват от цивилен искове в престъпно следствие.
Силно въоръжени чиновници на Министерството на вътрешната сигурност обискираха домовете му. В тях са открити оръжия. Това е станало часове преди звездата да замине на отмора на Бахамите.
Събитията към хип-хоп звездата водят началото си от едно от последните каузи против него. То бе заведено от музикален продуцент, който работил с рапъра. Той твърди, че има записи, които потвърждават, че Деди е направил незаконна активност. Именно те са в основата на престъпно гонене против артиста. 
Миналия ноември Пъф Деди бе упрекнат от някогашната си другарка в обезчестяване и полово посягане. Случаят завърши с извънсъдебно съглашение. Той изрично отрича вина. Други три дами също са подали искове за полово принуждение. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР