Огромен скандал гърми от вчера в Перник - мъж извършва

...
Огромен скандал гърми от вчера в Перник - мъж извършва
Коментари Харесай

Изродско! Перничанин изнасилва бездомни животни /снимка/

Огромен скандал гърми от през вчерашния ден в Перник - мъж прави полови похищения върху бездомни животни, написа lupa.bg. Извергът е открит и против него се води следствие. 
" До всички мъже от Перник, този урод хваща кученца, дребни и огромни, гаври се с тях полово, без опрощение, като последният случай се е случил оня ден, в случай че не се неистина. Минувач е минал до момента в който разхожда кучето си и чул пищене на изнасиленото кученце от този озрод, който е в Перник, който е измежду вас, също по този начин и измежду деца, които са безпомощни. Полицията е пристигнала на място, кученцето незабавно е откарано в клиника, само че съгласно полицията, щом не е бил със свалени гащи, няма доказателства. Доказателства има при направения обзор от ветеринрите, при което има следи от полово принуждение.
Много апелирам, в случай че някой го засече, дано бъдем взаимни, дано си получи заслуженото както би трябвало, без да чакаме органите на реда, тъй като за тях постоянно няма доказателства, а този изрод се разхожда някъде в Перник под тунелите и дебне последваща жертва.
Днес животно, на следващия ден човек ", написа Рачо от Перник, който разгласява фотография на мъжа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР