Огромен скандал е на път да избухне в българския футбол,

...
Огромен скандал е на път да избухне в българския футбол,
Коментари Харесай

Голям скандал е на път да избухне с директор на Левски

Огромен скандал е на път да избухне в българския футбол, научи Sportal.bg . В централата на БФС е получен сигнал с доказателство към него, че спортният шеф на Левски Ивайло Петков продължава да се изявява като футболен сътрудник, макар че няма право да пази ползите на играчи, които не са благосъстоятелност на " сините ". Преди към 15 дни, някогашният национал оповестил документално пред собствен турски сътрудник, че държи на 100% правата на национала Александър Цветков от Берое, пробвайки се да го трансферира в Турция. Играчът даже удостоверил това пред интернационалния импресарио.

Временният президент на БФС Михаил Касабов, изпълнителният шеф Борислав Попов, както и заместник-изпълнителният шеф на централата Антон Попов, са били известени за тази неправда. Напомняме, че точно Касабов бе ръководител на комисията за лицензиране на мениджърите в България. Той бил безапелационен, че в случай че всичко това е правилно, Ивайло Петков го грози съществено наказване.
 Берое - Левски @@@

Интересното е, че изпълнителният шеф на Левски Павел Колев бил осведомен публично за всичко още преди 10 дни.  Берое - Левски @@@
Както е известно, трикратният първенец с Литекс беше управител преди да одобри предлагането на Левски, след което през предишния юни пусна молба до БФС, с цел да му бъде спрян краткотрайно лицензът на футболен сътрудник, с цел да няма спор на ползи с новата му служба. Именно заради този проблем беше показан публично на медиите едвам през август 2019 година. Петков, който е първенец на Турция с Фенербахче, в кариерата си има близо осем години в турския футбол, където е натрупал и голям брой познати в разнообразни клубове.
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР