Огромен скандал е на път да избухне със скобарите от

...
Огромен скандал е на път да избухне със скобарите от
Коментари Харесай

Супер скандал! Скобарите зареждат с жито колата на Краси Тошев в работно време /снимки/

Огромен скандал е на път да избухне със скобарите от Синята зона във Враца и техния шеф Красимир Тошев, откри инспекция на организация BulNews.bg. В редакцията дойдоха фотоси, които са желязно доказателство за непозволените дейности на общинските чиновници в работно време.
В петък, към 15.00 часа, на бул. „ Никола Войводов “, прочут като „ Дунав “, пред седалището на общинското дружество "Паркинги и гаражи " спрял джипът на скобарите, от който били свалени 10 чувала с жито. След минути целият товар бил качен в персоналния автомобил на уредник „ Синя зона “ Красимир Тошев. В края на работния ден Тошев удовлетворен запалил тъмнозеления ван „ Рено Сценик “ с регистрационен номер ВР0555ВС и се прибрал със стоката у дома.
Станалото е скандално и изисква незабавна реакция от кмета на Враца Калин Каменов. До този миг през своя мандат градоначалникът показва неотстъпчивост към злоупотребите с общинско имущество и при нарушаванията с работното време на своите подчинени. Обществеността във Враца чака с интерес какво ще бъде дисциплинарното наказване на двамата скобари и техния шеф, които по неприемлив метод компрометират репутацията на общинските чиновници.
В случая става въпрос за жестоко нарушаване на работното време на двамата мъже, неспазване на длъжностната им характерност и евентуален напън от страна на директния началник над тях. Излишно е да се акцентира, че тук имаме крещяща корист със служебно състояние за персонално облагодетелстване от страна на Краси Тошев, за което има даже член в Наказателния кодекс.
Погледнат откъм радостната му част, станалото в петък е глътка въздух за водачите във Враца, които са били нарушили разпоредбите за паркиране в синята зона. Та нали скобарите, които е трябвало да ги санкционират, през това време са карали със служебния джип жито за другояче кардиналния си шеф Краси Тошев.
До този миг имаше десетки кавги със чиновници на синята зона, в част от които даже беше викана полиция. Във всичките случаи работещите в общинското предприятия излизаха сухи след обвиняванията на жителите за непрофесионално държание. В съответния случай нещата са безпощадно ясни и остава да гадаем докога тези тримцата ще работят в общинското дружество. Иначе и останалите жители ще могат да си поръчат черни курсове с колите на синята зона. Остава единствено Краси Тошев да каже на кви кинти работи …
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР