Огромен секс скандал избухна в Нюкясъл. 17 мъже и жени

...
Огромен секс скандал избухна в Нюкясъл. 17 мъже и жени
Коментари Харесай

Секс скаднал разгневи Нюкясъл: Банда цветнокожи изнасилвачи с 278 жертви отвлякла и 13-годишна девойка за щафета в леглото

Огромен секс скандал избухна в Нюкясъл. 17 мъже и дами от 1 тайфа бяха наказани за закононарушения, свързани със секс и опиати.

В продължение на 4 години бандите изнасилвали млади девойки, като ги дрогирали авансово, оповестява Daily Mail. Престъпниците предложили на девойките да си плъщат със секс за дрогата или авансово ги дрогирали, а по-късно ги изнасилвали.

Полицията е почнала огромно следствие. Първоначално са били открити 108 жертви на нарушителите, само че след това станало ясно, че те са доста повече - 278.

Членовете на бандата се оказали мигранти от Бангладеш, Пакистан, Индия, Ирак, Иран, Турция, само че родени на територията на Англия. Арестуваните са упрекнати в изнасилвания, подстрекаване към проституция и търговия с опиати.

Една от жертвите на нарушителите била 13-годишна госпожица от детски дом. Момичето разказало, че нарушителите я изнасилвали като на щафета- един след различен, само че наложително я дрогирали с кокаин преди секс. Бандитите на няколко пъти я вземали от детски дом и по-късно още веднъж я прибирали там. Не ясно към момента за какво чиновниците на дома не се реагирали на това. Съдебният процис против секс бандата продължава.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР