Огромен ров възпрепятства нормалното преминаване на автомобилите по ул. Авксентий

...
Огромен ров възпрепятства нормалното преминаване на автомобилите по ул. Авксентий
Коментари Харесай

Огромен ров възпрепятства нормалното преминаване на стотици коли в центъра на Пловдив

Огромен трап попречва естественото прекосяване на колите по ул. „ Авксентий Велешки ” в Пловдив. За това алармираха до TrafficNews поданици в региона, които са забелязали дупката.
Прочетете още
Те описаха, че неотдавна там е бил осъществяван ремонт, а след приключването му са забелязали, че паветата са били върнати на мястото си, само че никога не наподобяват по този начин, както преди.

„ Тези, които са направили ремонта безусловно са си оставили ръцете. Наистина паветата просто са поставени от горната страна върху дупката, само че не са подредени както би трябвало. Отстрани на тротоара има останали павета, които очевидно са изкарани от тази дупка и не престават да стоят там ”, описаха читателите ни.



Жителите на регион „ Централен ” прибавиха, че големият трап пречи и на колите, защото, с цел да преминат, водачите са принудени доста да понижат скоростта, с която се движат и да преминат извънредно постепенно, с цел да не нанесат вреди по колите си.

Репортер на TrafficNews се свърза с инженера на ВиК Антон Гълъбов, с цел да ревизира дали ремонт е бил осъществяван от тяхното сдружение. Гълъбов съобщи за медията ни, че няма информация да са били осъществявани ремонтни действия от тяхното сдружение на въпросната улица, само че ще ревизира сигнала.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР