Огромен протест за подкрепа на отведените към Сливенския затвор бивша

...
Огромен протест за подкрепа на отведените към Сливенския затвор бивша
Коментари Харесай

Готвят огромен протест в подкрепа на Иванчева

Огромен митинг за поддръжка на отведените към Сливенския затвор някогашна кметица на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова назрява в обществените мрежи и се кани да се трансферира в 18,30 пред Съдебната палата. 

По-рано през днешния ден чиновници на Съдебна защита водиха Иванчева пред очите на невръстното й детенце, което остава под грижите на майка й и други близки родственици. 

Над 1000 души към този момент са декларирали предпочитание да стачкуват в центъра на София в нейна поддръжка поради 6-годишната присъда, избрана дефинитивно от Върховен касационен съд без по-нататъшно обжалване. 

Организатори са сътрудниците на Иванчева и Петрова от НПО-то " Зелен Младост ". До момента тогавашният покровител, издигнал я за областен кмет Георги Кадиев, не се обажда по тематиката.

За сметка на това обаче някогашната му съпартийка Мая Манолова се закани да изиска от вицепрезидента Илияна Йотова помилването на Десислава Иванчева. Междувременно някогашният пиар на Продължаваме промяната Диана Дамянова разяснява, че помни доста добре по какъв начин кметицата бе „ закопчана “ на средата на кръстовището и също незабавно разбрах, че това не е интервенция против корупцията, а е известие от триумвирата – Борисов-Гешев/Пеевски/ - Цацаров, че никой не трябва и да си помисля да се кандидатира и да печели като самостоятелен и по този метод да прониква в обръчите от власт на мафията ". 

Днес Иванчева е отведена в пандиза. Също през днешния ден Борисов е бил на тв приемника, прибавя язвително Дамянова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР