Огромен пожар в жилищна сграда в Южен Кенсингтън предизвика огромна

...
Огромен пожар в жилищна сграда в Южен Кенсингтън предизвика огромна
Коментари Харесай

Пожар в Кенсингтън: Огромен пожар в къща предизвика голяма евакуация на 130 местни жители, като 11 бяха откарани по спешност в болница

Огромен пожар в жилищна постройка в Южен Кенсингтън провокира голяма интервенция по евакуация в Лондон, като петима души бяха избавени от пожарникарите в къщата, и 11 са откарани по неотложност в болница.

Петнадесет противопожарни коли и към 100 пожарникари са били извикани за пожар в къща с тераси, преустроена в жилища на Emperor's Gate в Южен Кенсингтън, удостовери лондонската пожарна бригада.

Половината от приземния етаж на пететажната постройка беше разпален и към 15 души избягаха от постройката, преди да дойдат пожарните коли. Длъжностните лица изтеглиха към 130 души от околния регион, в това число прилежащите здания.

Около 11 души бяха лекувани за поемане на пушек и откарани в болница от лондонската кола за спешна помощ. Двама души бяха избавени от екипи от апартамент на втория етаж благодарение на 13,5-метрова стълба, двама души бяха избавени от апартамент на четвъртия етаж от екипи благодарение на въртяща се стълба. Един човек беше избавен от апартамент на първия етаж от екипи, из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР