Огромен пожар избухва в Нюпорт в Южен Уелс, докато отчаяните

...
Огромен пожар избухва в Нюпорт в Южен Уелс, докато отчаяните
Коментари Харесай

Пожар в Нюпорт: Пожарникарите се борят с пламъците, докато оранжевите пламъци се виждат от километри

Огромен пожар избухва в Нюпорт в Южен Уелс, до момента в който обезверените пожарникари се надпреварват да се борят с пламъците.

Снимки на страховитите пламъци, осветяващи небето, стигнаха до обществените медии, до момента в който службите за незабавна помощ се пробват да овладеят огъня. Gwent Полицейски чиновници на мястото, с цел да поддържат, откакто пиещите бяха евакуирани от пивоварната Tiny Rebel Brewery в региона на Роджърстоун малко след 21:00 часа в неделя вечерта.

Бяха видени пламъци, идващи от покрива на прилежащ склад. В Туитър един локален написа дружно със фотоси на оранжевите пламъци: „ Драматични подиуми в #Newport довечера – това е гледката от къщата ми към @tinyrebelbrewco, където пожарникарите се борят да потушат пожар в една от околните заводи. Наистина се надявам никой не е потърпевш и се надяваме, че пожарникарите са в сигурност. "

Пожарната и избавителната работа на Южен Уелс удостовери, че към момента се „ пробват да се оправят “ с пожара в Wern Industrial Estatein Rogerstone. Вид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР