Огромен пожар е избухнал в бивш бар, като членовете на

...
Огромен пожар е избухнал в бивш бар, като членовете на
Коментари Харесай

Пожар избухна в сграда в Блекли, докато екипите се борят да се справят с ада

Огромен пожар е избухнал в някогашен бар, като членовете на обществеността са предизвестени да заобикалят региона и да държат прозорците затворени за личната си сигурност.

Алармата е била вдигната към 20:20 за известия за пожар в Блекли, Голям Манчестър. На място са извикани екипи от Манчестър, Салфорд и Бъри. Снимки от мястото демонстрират голям дирек пушек, издигащ се над локалния регион.

Говорител на пожарната и избавителната работа на Голям Манчестър (GMFRS) сподели: „ Екипите на GMFRS се оправят с пожар в комерсиална постройка на Уайт Мос Роуд, Блекли. Пътищата са затворени и хората са помолени да заобикалят региона, където е допустимо. Жителите наоколо би трябвало да държат прозорците и вратите затворени.

„ Около 20:20 часа в сряда, 3 март, екипите на пожарната бяха се обади за известия за пожар в комерсиална постройка на Elmton Road, Blackley. Шест пожарни коли от гари в Манчестър, Салфорд и Бъри бяха бързо мобилизирани за случая. Пожарникарите употребяват дихателни апарати, въпреки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР