Огромен клон падна върху майка с дете в Борисовата градина.

...
Огромен клон падна върху майка с дете в Борисовата градина.
Коментари Харесай

Огромен клон падна върху майка с дете в София

Огромен клон падна върху майка с дете в Борисовата градина. За това заяви самата пострадала Соня Рандева във Facebook. Тя сподели и фотоси от случая.



Снимка: Facebook група: Майките на София



Снимка: Facebook група: Майките на София

„ Живея втори живот “, настоявам потърпевшата, която е щастлива, че детенцето й, което е на 4 годинки, не е потърпевшо. За благополучие то е било настрана, когато клонът е паднал. На мястото на случая незабавно е пристигнала полиция и екип на „ Бърза помощ”. Жената е била откарана в "Пирогов ". Днес Соня има голям брой контузии по тялото и е с яка на врата си.

Целият роман на потърпевшата може да прочетете тук:

„ Майчета, през днешния ден пребивавам втори живот. Бяхме в Борисовата градина и голям клон падна върху мен. Само на 1 метър беше моят 4 годишен наследник с две приятелчета. Можете ли да си визиите какво можеше да стане?!?!? Полиция, Бърза помощ, Пирогов!! Резултата голям брой контузии по тялото ми и носене на яка на врата!!!Този път ще се стигне до съд с общината,защото тяхното безхаберие няма граници!!! Бъдете деликатни,защото е мноооого рисково!Хиляди неподдържани дървета, където дебне голяма заплаха. Бъдете нащрек!! Благодаря се,че моят наследник или някое друго детенце не пострада!! “



Снимка: Facebook група: Майките на София
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР