Огромен интерес предизвика презентацията на София - Европейска столица на

...
Огромен интерес предизвика презентацията на София - Европейска столица на
Коментари Харесай

Огромен интерес към презентацията на София2018 в края на Дните на предизвикателствата

Огромен интерес провокира презентацията на София - Европейска столица на спорта в последната вечер от Дните на провокациите. Водещата на предаването " Спортувай " от Българска национална телевизия Боряна Граматикова показа пред препълнената Аула Максима в УАСГ активността на екипа на София2018 през последните 3 години, след което се завъртя екшън видеото, квалифицирано от режисьора Жоро Торнев.

Клипът бе изпратен с продължителни овации, а незабавно по-късно шефът на феста и ръководител на Управителния съвет на Българската асоциация за различен туризъм (БААТ) Любомир Попйорданов предложения на сцената всички спомогнали за реализацията на проявата. Специални благодарности бяха отправени към ръководителя на Столичния общински съвет Елен Герджиков и към евродепутата Андрей Ковачев, спомогнали София да стане Европейска столица на спорта и интензивно подпомагащи Дните на провокациите, оповестява www.sofia2018.bg.

Днес от 18 ч. в зала 1 на НДК, София ще получи символичното знаме за Европейска столица на спорта директно преди Галата за 75-годишнината на НСА. Лично президентът на ACES EUROPE Джан Франческо Лупатели ще връчи флага в ръцете на кмета Йорданка Фандъкова, която ще бъде съпроводена на сцената от 9 именити български олимпийски първенци и медалисти, спомогнали българската столица да получи влиятелната купа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР