Огромен интерес предизвика представянето на туристическо селище Терма вилидж в

...
Огромен интерес предизвика представянето на туристическо селище Терма вилидж в
Коментари Харесай

Огромен интерес към туристическо събитие в БГ-посолството в Москва

Огромен интерес провокира представянето на туристическо населено място Терма вилидж в българското посолство в Москва. На презентацията на селището, което е построено в Добричка област, участваха над 200 от водещите съветски туроператори, президенти на федерации и спортни клубове, предприемачи, треньори, състезатели, известни персони от сферата на спорта и културата.



Те се започнаха с новите благоприятни условия за туризъм и провеждането на спортни събития у нас.
По остарял български бит гостите бяха посрещнати с самун и сол, а мотивът за събирането беше 5-годишнината на ваканционното населено място, което досега е посрещнало над 100 хиляди гости.



Посланик Атанас Кръстин поздрави основателите на селището за постигнатите триумфи, които дават доста нови благоприятни условия за развиването на българо-руските отношшения.
Футболно игрище и тенис център са измежду новите атракции, които ще дава Терма вилидж, ситуирано в Кранево, заяви пред голямата публика изпълнителния шеф Максим Секов.



Гордост за ваканционното населено място са и ледената пързалка, която чака регистриране в Книгата на върховете Гинес, красивия плаж със дребен пясък и чистото море.

Част от портфолиото на комплекса включва и плувен басейн с олимпийски размери, коферентна зала за събития и сватбени тържества. В непосредственост до това прелестно място за СПА, спорт, туризъм и отмора, се намира естествения резерват Балтата. Навръх петата си годишнина комплексът беше почетен и с премията Медикъл СПА център на годината на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР