Огромен интерес към “новата” криптовалута Bitcon Cash (BCH) отчетоха от

...
Огромен интерес към “новата” криптовалута Bitcon Cash (BCH) отчетоха от
Коментари Харесай

Курсът на Bitcoin временно се срина заради Bitcoin Cash



Огромен интерес към “новата” криптовалута Bitcon Cash (BCH) регистрираха от борсата Coinbase, откакто там бе осъществена нейна цялостна поддръжка. Ръстът бе толкоз стремглав, че интервенциите бяха краткотрайно прекъснати. Паралелно, курсът на “старата” Bitcoin (BTC) спадна с няколко хиляди $.

Coinbase осъществя благоприятни условия за изпращане, приемане, покупка и продажба на BCH. Освен това потребителите би трябвало да получат еквивалентно количество Bitcoin Cash на това с което са разполагали по време на отделянето на криптовалутата от Bitcoin на 1 август 2017 година

Прочетете още: Криптовалутите – безусловен гид! (част II)

Поддръжката на BCH представляваше стартиране на три книги за поръчки на 19 декември в 16:00 ч. Американско тихоокеанско общоприетоо време (2:00 ч. българско време на 20 декември) в GDAX, в началото в режим на лимитирана функционалност. В 17:20 бе пусната опция за продан в долари (BCH-USD), а BCH-EUR и BCH-BTC продължаваха да са в режим Post only (забрана за осъществяване на сделки).

Съвсем скоро обаче интервенциите с BCH бяха прекъснати поради мощна волатилност на курсовете. Очаква се функционалността да бъде възобновена в 9:00 ч. тихоокеанско време на 20 декември (19:00 ч. българско време).

С стартирането на поддръжката на BCH на Coinbase, курсът на BTC се срина 25%, до 14 хиляди $. Скоро по-късно обаче той още веднъж означи растеж и още същия ден доближи 19 хиляди $.

Курсът на Bitcoin Cash пък означи 50 на 100 растеж, достигайки 3,3 хиляди $. Скоро след началото на поддръжката цената на виртуалните монети в Coinbase и GDAX доближи 8,5 хиляди $. Редно е да се означи обаче, че по същото време на други тържища цената им бе към 3,5 хиляди $.

Също по този начин е забавно да се подчертае, че курсът на BCH продължи на нараства макар прекратяването на интервенциите с криптовалутата. От TechCrunch разясниха, че е допустимо да става въпрос за неточност.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР