Огромен брилянт блести на лявата ръка на поп певицата Мария

...
Огромен брилянт блести на лявата ръка на поп певицата Мария
Коментари Харесай

Мария Илиева с годежен пръстен за 50 бона

Огромен безценен камък свети на лявата ръка на поп певицата Мария Илиева. Годежният пръстен е на стойност 50 000 лв. и към този момент повече от 5 години изпълнителката не го смъква от ръката си.

Това автоматизирано отхвърля вероятността накитът да е подарък от Георги Михайлов - бащата на сина й, с който се познават от има-няма 2 години. По информация на „ Галерия “ пръстенът е от някогашния й другар Мартин. Двамата имаха 3-годишна връзка, като още първоначално й предложил брак.

Илиева приела, само че до женитба по този начин и не се стигнало. Певицата постоянно е казвала, че да бъде нечия брачна половинка не е в кръвта й. Именно затова двамата се разделят и съгласно осведомени през днешния ден Мартин към този момент има свое семейство. Защо Мария не е върнала незаконно скъпия пръстен на някогашния си и по каква причина още свети на ръката й, не излиза наяве. Загадка остава също и по какъв начин актуалният й другар Георги приема този факт. Тук е моментът да уточним, че от няколко дни в светските среди настойчиво се приказва за разлъка сред Илиева и Михайлов.

Нещо повече – съгласно клюката Мария се върнала при младия реализатор Атанас Колев, с който имаха бурна спекулация след X Factor. Ако това е правилно, в сантименталното украшение на ръката на певицата няма нищо смущаващо. Но в случай че с бащата на сина й са към момента дружно, годежният пръстен от някогашния й е пестник за мъжкото достолепие на Михайлов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР