Огромен бик се разлюти, избяга от ограждението си и нахлу

...
Огромен бик се разлюти, избяга от ограждението си и нахлу
Коментари Харесай

Разярен бик нахлу в банка в Израел

Огромен бик се разлюти, избяга от ограждението си и нахлу в локална банка в Израел, съобщи Франс прес, цитира Българска телеграфна агенция.

Необичайната сцена се е разиграла в клон на банка " Леуми ", ситуиран в индустриална зона на град Лод наоколо до мегаполиса Тел Авив.

Бикът е съумял да избяга от кошарата си, намираща се недалече от банката, и е съумял да стигне до паркинга на институцията, преди да нахлуе в него, оповестява израелският новинарски уебсайт Израел Хайом (Israel Hayom), който разгласява фрагменти от случая.

Изненадващото навлизане на едрото животно в банката е провокирало суматоха измежду чиновниците и клиентите, отбелязва източникът.

От видеото излиза наяве, че откакто са преследвали бика, няколко души са съумели да метнат въже към врата му и да го насочат към изхода.

Говорител на банка " Леуми " е удостоверил случая пред организацията, акцентирайки, че животното не е наранило никого, нито е предизвикало вреди. В последна сметка бикът е бил спретнат от притежателя си.

Сайтът иронизира равнището на " неодобрение " против таксите в тази огромна израелска банка, което доближи " невиждана " стойност в понеделник.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР