Ограничено е движението за МПС над 12 т с ремаркета

...
Ограничено е движението за МПС над 12 т с ремаркета
Коментари Харесай

Ограничено е движението за МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета по пътя Панагюрище – Панагюрски колони и Панагюрище - Белица

Ограничено е придвижването за МПС над 12 т с ремаркета и полуремаркета по пътя Панагюрище – Панагюрски колони и Панагюрище - Белица, заради изобилен снеговалеж, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Припомняме, че по-рано през днешния ден от пресцентъра на ОДМВР Пазарджик оповестиха, че краткотрайно е лимитирано придвижването на товарни коли над 12 т, с ремаркета и полуремаркета по две пътни прави - Белово-Юндола и Велинград - Якоруда, до разклона за с.Пашови.
Осъществява се деен мониторинг и връзка, както с Областно пътно ръководство Пазарджик, по този начин и с общинските администрации и компаниите ангажирани със зимното разчистване.

Апелът към водачите на коли е да карат с нараснало внимание и с механически изправни коли, а в случай че не се постанова да не се подхваща пътешестване. Автомобилите да са пригодени за зимни условия.

От ОДМВР Пазарджик оповестиха, че са подхванати спомагателни ограничения за деен мониторинг и връзка, както с Областно пътно ръководство Пазарджик, по този начин и с общинските администрации и компаниите ангажирани със зимното разчистване.

От там молят водачите на пътни моторни транспортни средства да карат с нараснало внимание и с механически изправни коли. Ако не се постанова да не се подхваща пътешестване. Автомобилите да са пригодени за зимни условия - с подобаващи гуми, заредени с гориво и заредени мобилни телефони, предлагат от полицията.

Автор: Величка Ачева


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР