Ограничено е движението по път I-1 Благоевград - с. Железница

...
Ограничено е движението по път I-1 Благоевград - с. Железница
Коментари Харесай

Катастрофа затвори тунел Железница, движението е затруднено

Ограничено е придвижването по път I-1 Благоевград - с. Железница в посока Симитли , заради пътнотранспортно произшествие в тунел " Железница ". Шофьорите на леки коли да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по обходен маршрут: Благоевград - Струмско - с. Железница.

Тежкотоварните коли над 12 тона е належащо да изчакват на място.

Към 10.30 ч. тази заран микробус форд, с цел да не се блъсне в спиращите пред него коли се отклонява наляво . Навлизайки в насрещната лента се блъска челно в движещ се към Симитли лек автомобил " Опел-Кадет ".

Една жена е в стрес, превозена е до МБАЛ-Благоевград, няма други потърпевши . Тунелът е затворен за придвижване, леките коли обикалят по обходния към тунела път.

Трафикът на всички транспортни средства в посока Благоевград се реализира по път I-1 Благоевград - с. Железница.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, lima.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР