Ограниченията за коронавирус в Германия ще продължат да действат през

...
Ограниченията за коронавирус в Германия ще продължат да действат през
Коментари Харесай

Германският президент призна: Направихме грешки и при тестване, и при ваксинацията

" Ограниченията за ковид в Германия ще продължат да работят през идващите седмици. Имаше и триумфи, и неуспехи през годината на пандемията. " Това съобщи на Германия Франк-Валтер Щайнмайер в послание към жителите на страната, оповестява ТАСС. " За някои затварянето от дълго време се трансформира освен във въпрос на приходите, а и на битие. През последните месеци доста е направено. Но въпреки всичко имаше неточности - по време на тестване и на имунизация “, сподели президентът.
Той напомни, че третата вълна на ковид е достигнала Германия. „ Следващите седмици още веднъж ще се изискват съществени ограничавания и вие разбирате това, както и аз “, сподели Щайнмайер. В момента Германия е под обсада, само че не толкоз тежка, колкото през зимата. Отворени са учебни заведения и детски градини, фризьорски салони, салони за хубост, магазини за цветя и книги. Увеличението на броя на инфектираните хора понижа през януари и февруари, само че от март процентите още веднъж започнаха да нарастват експоненциално. Експертите отдават това на разпространяването на по-инфекциозен вариант. Предполагаше се, че от 22-ри март уличните тераси на заведения за хранене, кина и театри ще могат да възобновят работата си, само че тези проекти към момента се отсрочват. Затварянето е удължено до 18-ти април и е допустимо положенеито да бъде още по-затегнато.
 В Германия ще смесват векторна с иРНК ваксина В Германия ще смесват векторна с иРНК ваксина
В Германия ще смесват иРНК и векторна ваксина - ваксинирани с първа доза AstraZeneca ще получават втора от иРНК препарат. Това оповестиха...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР